aa0be5421235090a8e0d2dc142162c22

Vier de feestdagen in Bangkok

Als het op feestdagen aankomt, weet Bangkok wel van wanten. Zelf voor feestdagen die de Bangkokianen zelf niet vieren, zullen ze uitgebreide festiviteiten organiseren voor de mensen die het wel vieren. Omdat de vrolijke dagen er alweer bijna zijn, is het toch wel tijd om je party planning te maken. Vier jij de feestdagen in Bangkok, en weet je niet waar je heen moet gaan? Lees dan snel door en bekijk wat Bangkok te bieden heeft!

bangkok-noel-2017

Kerst verlichting

Het grote hoogtepunt van Kerstmis in Bangkok, zijn toch wel de gigantische versieringen die de vele hotels en winkelcentra hebben gebouwd. Door de hele stad vind je kleine winter wonder land festiviteiten, die verder gaan dan wat je had kunnen verwachten. Central World is altijd het grote hoogtepunt, maar je moet zeker het EmQuartier niet vergeten! Met een gigantische ijsbeer voor de deur stelen ze zeker de show! Meer kerst verlichting is te vinden langs Rachadamri Road bij de verschillende hotels, bij het Intercontinental dicht bij Central World, en natuurlijk bij de trots van Bangkok, Siam Paragon en Siam Square.

Winter-Wonderland-the-Grand-Celebration-EmQuartier-1

Wat te doen

Naast de stad rond wandelen en de prachtige decoraties en verlichting te bekijken, kan je ook genieten van een heerlijke kerstdiner op of langs het water van de Chao Praya Rivier. De verschillende diner cruise maatschappijen bieden leuke kerst avonden aan, en vele luxe hotels langs de rivier hebben heerlijke kerst diners klaar staan, sommige in Thaise stijl, andere een internationaal menu. Het is echter wel een goed idee om hier op tijd voor te reserveren. Van 21 tot en met 25 december is ook de Great Gatsby Christmas Market bij K Village Community Mall. De markt is geïnspireerd op het Amerika van de twintiger-jaren en bied meer dan 150 stalletjes met hebbedingetjes aan, en veel Westers en lokaal eten en drinken. Ook kan je het Thailand Illumination Festival 2017 bezoeken op Ratchadapisek 8 Road. Dit lichtspektakel is geïnspireerd door een Japans licht festival, en heeft meer dan 1 miljoen LED lampjes.

Thailand-Illumination-Festival-2017-1

Oudejaarsavond en Nieuwjaars nacht

Op oudejaarsavond zijn er vele festiviteiten om het nieuwe jaar in te luiden. Veel rooftop barren hebben speciale diners of feesten georganiseerd, een perfecte plek om naar het vuurwerk te kijken! Doe hier wat research voor om de perfecte party voor jou te vinden. The Bangkok Countdown organiseert een EDM festival van 2 dagen bij Live Park on Rama 9. Onder andere Afrojack en Knife Party zullen hier zijn om 2017 goed af te sluiten! Central World staat tijdens oud en nieuw bekend als het Times Square van Bangkok, en hier zal een countdown plaats vinden met entertainment, lekker eten en drinken, en vele enthousiaste Bangkokianen. Zorg dat je er op tijd bent om een goede plek te veroveren. Wil je het nieuwe jaar graag beginnen in luxe? Het Lebua organiseerd een op New York gebaseerde ball drop in de Sky bar!

Central-world_Chirstmas-New-Year_credit-index-creative-village