rsz_d8049529fb77643cd2684de0462bf10b

JJ Green Night Market

Nog niet genoeg gewinkeld gedurende de dag op Chatuchak weekend market? Ga dan naar JJ Green market, de avond versie! Waar Chatuchak market om 6 uur sluit, gaat JJ Green om 5 uur open, dus je kan meteen doorlopen. JJ Green night market heeft een gedeelte permanente winkels, mini restaurants en bars, maar ook veel kraampjes en stalletjes van lokale mensen, die soms zelfs vanuit hun auto verkopen.

rsz_wt_img_0066w
Hoogtepunten

Net als op Chatuchak weekend market, kan je hier bijna alles vinden. Het hoogtepunt van de markt is echter toch wel het eten. Mini restaurants gesitueerd om een food court bieden de lekkerste dingen aan, uit een lopend van Westerse hamburgers met een Aziatische twist, of gewoon lekker Thai food, alles is mogelijk. Achter in de markt, richting het parkeer terrein is nog een heel gedeelte met heerlijke Street food te vinden, waar je verschillende dingen kan snacken. Ook is er qua desserts en snoep van alles te vinden.

rsz_1jj_green_night_market_23

Wat te kopen

JJ Green heeft vele verschillende soorten winkels en kraampjes, die van alles verkopen zoals kleding, schoenen of accessoires. Maar, het beste zijn toch wel de vintage en handmade kraampjes! Deze kraampjes bieden de meest uiteenlopende vintage spullen aan zoals oude camera’s, game consoles, collectors items van speelgoed of hand gemaakte sieraden en home decor items. Ook zijn hier veel handgemaakte souvenirs te vinden, toch net wat beter om mee thuis te komen dan de gemiddelde plastic sleutelhanger.

rsz_pctjp-1444208980759466

Wat te doen

Na al dat winkelen en eten is er tijd nodig om te relaxen. Je kan even lekker naar de kapper gaan, een manicure krijgen, of een verfrissend drankje drinken in een van de bars. Vaak is er ook een live band die speelt, en kan je jezelf vermaken tot in de late uurtjes. De beste plekjes om naar toe te gaan zijn Stair by Me, wat een mooie roof top bar heeft, Khao Khung, middenin de markt en erg levendig, of Clocktower, 2 verdiepingen met goedkope drankjes en een live band.

rsz_img_0053-500x334

Hoe kom je er

Chatuchak weekend market is een groot toeristisch paradijs, JJ Green night market is dit echter niet. Vele jonge locals gaan hier heen om een leuke avond te hebben. De night market is makkelijk te bereiken via BTS station Mo Chit, of MRT station Chatuchak Park. De markt is van donderdag tot en met zondag geopend van ongeveer 17:00 uur tot 01:00 uur.

rsz_jj-green-night-market-map-2016-11