rsz_amazing-thailand-tourism-year-2018

Amazing Thailand Tourism Year 2018

Op 16 november trapte de Tourism Authority Thailand de nieuwe toerisme campagne voor 2018 af, met een grote parade door het centrum van Bangkok. Het toerisme is een van de grote drijvers van de Thaise economie, en ze willen hier ook komend jaar zeker van zijn. Thailand wordt de grote hotspot voor internationale reizigers, en er zijn vele evenementen en activiteiten gepland om het land internationaal in de kijker te spelen. Voor de aftrap was er een grote parade door het stadshart, bestaande uit 6 onderdelen die elk iets van het Thaise toerisme benadrukken; de Lotus Godin die staat voor harmonie en vrolijkheid, de prachtige architectuur in het land, het heerlijke Thai food, en natuurlijke de grote evenementen die gaan plaats vinden.

rsz_amazing-thailand-tourism-year-2018-grand-procession-3

Categorieën

De lokale en internationale evenementen die gehouden worden vallen in 13 categorieën zoals sport, gastronomie, bruiloften, wellness, vrijetijd, eco-, community based- en nacht toerisme, MICE en andere zakelijke aangelegenheden.

rsz_amazingthailand4

Evenementen

De activiteiten en evenementen in 2018 bestaan onder andere uit:
– Thailand Tourism Festival in January
– Thailand International Kite Festival, in Songkhla in February
– Thailand Marathon in Bangkok in February
– International Balloon Festival in Korat in May
– The Chiang Rai Flower Festival in July in Chiang Rai
– Queen of Thai Silk Exhibition in August
– The Nationwide Vegetarian Festival in October
– The Bangkok Art Biennale in November

rsz_719c

Bangkok

Voor de toeristen die graag het nachtleven van Bangkok willen ontdekken zal er een Muay Thai Live exhibitie plaats vinden bij Asiatique, en het Festival of Lights langs de Chao Praya River. Daarnaast is het primetime voor MICE toerisme met de Bangkok Gems and Jewelry Fair in februari, Medical Devices ASEAN in juli, Agritechnica Asia in augustus, en nog veel meer. Ook foodies kunnen hun hart ophalen in Thailand. In mei vindt er het 4Th UNWTO World Forum of Gastronomy Tourism plaats, waar Thai food en de invloed van historie en cultuur zal worden gepromoot. Voor de snelheidsduivels is er het MotoGP World Championship superbike races in oktober 2018 bij Buri Ram’s Chang International Circuit.

Dit is enkel een klein deel van de activiteiten en evenementen die worden georganiseerd het komende jaar. Houd de website van de Tourism Authority Thailand in de gaten voor de geüpdatet kalender!