amaze

Amazing Green: A’Maze 2017

Van 18 to 26 november vindt het Amazing Green: A’Maze 2017 evenement plaats bij het Kanchanaburi College of Agriculture. Dit project draait om duurzaam agrarisch tourism, en focust er op om mensen meer te leren over landbouw activiteiten. Het interactieve evenement is uitermate geschikt voor families, er is voor iedereen iets te doen. Bezoekers wandelen door een doolhof, gemaakt in een mais veld. Onderweg naar de uitgang kom je 7 activiteiten stations tegen, waar je kennis over landbouw activiteiten word getest, en je ook wat nieuws kan leren. Niet alleen over landbouw, maar ook over de provincie Kanchanaburi.

obj-what-in-01

Toerisme en landbouw

Het project is een combinatie van local Thaise activiteiten en nieuwe toeristische activiteiten, om ervoor te zorgen dat het interessant is voor iedereen. Bijvoorbeeld voor jongeren, families en stellen. Door de educatieve elementen in de activiteiten, is het interessant voor iedereen. Kinderen en volwassenen kunnen spelen en leren, volgens de Tourism Authority Thailand’s Gouverneur, Mr. Yuthasak, Supasorn. Verder ontvangen alle kinderen een speciaal ontworpen eco-vriendelijke prijs, en ze gaan naar huis met een nieuwe waardering voor landbouw producten.
obj-what-in-02

Activiteiten

Kinderen tussen 4 en 10 kunnen zich ook vermaken ook de speelplaats, terwijl grotere kinderen naar het Farm Pavilion kunnen om van Thaise boeren te leren, bijvoorbeeld hoe ze groente kunnen groeien. Voor volwassenen is de Eco-Product exhibitie interessant, waar men prijs winnende eco-vriendelijke producten kan vinden. Daarnaast is er een DIY-workshop, waar kinderen en volwassenen kunnen knutselen met landbouw producten. Na al deze activiteiten kan je lekker bijkomen in de A’Maze 2017 Cafeteria, die heerlijke lokale Thaise gerechten heeft.
obj-what-in-03

Landbouwtoerisme

Het evenement is georganiseerd om landbouw toerisme te promoten in Thailand, omdat di teen steeds groter worden trend is. Verder is het erg belangrijk om de kennis van de boeren over te brengen naar de bezoekers, en een interesse te wekken in de landbouw.
Meer informatie over het evenement en tickets kan gevonden worden op de website (in het Engels):
https://www.amazinggreenthailand.com/index-en.php
obj-whatis-new-en